Predi - Prestatie Management

Referenties

OBS WERELDWIJZER

www.obswereldwijzer.nl

2011

"Het is heel verhelderend en af en toe 'eye-openend' om een Health Check te ondergaan voor je school. Vooral omdat je met een meer zakelijke kijk verschillende aspecten van je organisatie onder de loep neemt. Met een 360 graden feedback vanuit de werknemers levert de check nog meer zeer goed bruikbare informatie op, om zo de organisatie gezonder te maken of heel gezond te houden."

Mevr. M. de Jong-Varwijk, Directeur


VEZET B.V., groente en gemak

www.vezet.nl

2010

"Door het laten uitvoeren van PREDI Health Check hebben wij een goede weergave gekregen van de actuele stand van zaken van onze organisatie. Dit hulpmiddel is een goede en snelle meting hiervan en gaf duidelijk de benodigde aandachtsgebieden aan. Hierdoor werden wij bevestigd dat wij met onze organisatie en de door ons opgestarte activiteiten op de juiste weg zijn. PREDI is een deskundige partij gebleken op het gebied van organisatie analyse, die wij dan ook van harte bij anderen aanbevelen."

Hans Boshuizen, CEO


Katje Welding b.v.

www.katjewelding.nl

2010

"Dankzij PREDI zijn wij in staat gesteld om onze bedrijfsprocessen kritisch onder de loep te nemen. De PREDI Health Check is een professioneel hulpmiddel om de voorkomende functies binnen de organisatie gestructureerd in kaart te brengen, waardoor ze transparant worden. En als onze mensen over betere informatie beschikken, kunnen ze ook beter werk leveren!
Kortom, een praktisch en gebruiksvriendelijk hulpmiddel waarbij de organisatiestructuur stap voor stap wordt geanalyseerd."

Geert Katje, Algemeen Directeur


ANWB

www.anwb.nl

2007-2008

"Bij de ANWB heeft Henri Knook een grote bijdrage geleverd in de ontwikkeling van een nieuwe ‘Spend Analyse Tool’. Onze inkoop rapportages voldeden niet meer aan de wensen van de organisatie. Met deze nieuwe toepassing zijn wij in staat om alle Inkoop data op een tijdige, volledige en leesbare manier weer te geven. Deze rapportages geven ons nu inzicht in alle ‘Spend’ gegevens van de ANWB en stelt ons in staat om voor de ANWB de juiste Inkoop doelstellingen te bepalen en hun resultaten te volgen."

Maria van Oeveren-Ouwejan, Manager Inkoopmanagement

Referenties

Prestatie Management

Gratis Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze gratis Nieuwsbrief met tips voor een evenwichtige en gezonde organisatie.

Voornaam:
 

E-mailadres

Contact

PREDI Prestatie Management
Cees Buddinghhof 39
1628 WH Hoorn

M. Henri: 06- 22397061
E. Klik hier

K.v.K. Hoorn nr.: 5131 3286