Predi - Prestatie Management

Nieuwsbrief

CHOIZZES

De laatste paar maanden heb ik geen kans gehad om nieuwsbrieven te sturen, want ik heb deze afgelopen periode gewerkt aan de ontwikkeling van ‘iets nieuws’. In deze laatste nieuwsbrief van PREDI vertel ik graag wat dat is.

Omdat mijn aandacht nu volledig opgevraagd wordt door deze nieuwe ontwikkeling, zal ik mijn werkzaamheden voor PREDI voorlopig op een laag pitje zal zetten. Dit betekent dus voorlopig ook geen nieuwsbrieven meer. Ik wil iedereen bedanken voor het willen ontvangen van deze nieuwsbrief en de positieve commentaren die ik in de afgelopen maanden heb mogen ontvangen.

Veel leesplezier met deze laatste nieuwsbrief.

Met vriendelijke groet,

PREDI Prestatie Management

Henri Knook

--------------------------------------------------------------------------------------------

CHOIZZES

Ik heb de afgelopen maanden gewerkt aan de ontwikkeling van ‘iets nieuws’. Met veel plezier vertel ik jullie wat het is – Choizzes.

Op Youtube (http://youtu.be/hT0czv1FR8k) hebben wij in een kort video-persbericht op een eenvoudige manier uitgelegd wat Choizzes inhoudt.

Choizzes introduceert 27-6-2012 dé webapplicatie voor het correct en automatisch koppelen van de vraag naar en het aanbod van arbeid. Uitgangspunt voor de ontwikkeling is het vereenvoudigen van het selectieproces bij Werving & Selectie en het maximaliseren van de kwaliteit van de aangeboden kandidaten. In dit systeem ontstaan matches op basis van vooraf gedefinieerde criteria en scoringspercentages. Werkgevers en werkzoekenden vullen een eenvoudig, maar zeer compleet profiel in op de website Choizzes.nl. Zodra de profielen zijn toegevoegd aan het bestand, maakt het systeem meteen logische verbindingen tussen de karakteristieken, eisen en wensen van vragende en aanbiedende partijen. Zo ontstaan er juiste, potentiële matches.

Voordelen werkgevers

Werkgevers krijgen alleen kandidaten voorgesteld die meer dan 80% voldoen aan het gewenste profiel en bepalen zelf wie ze uit willen nodigen. De gesloten database voorkomt dat men een vacature ongevraagd en ongewild doorplaatst naar andere sites. Bovendien is er geen acquisitie mogelijk naar aanleiding van een vacature. Alleen daadwerkelijk geaccepteerde matches worden in rekening gebracht, de totale kosten van een procedure zijn meestal lagere dan bij traditionele wervingscampagnes.

Voordelen kandidaten

Het gebruik is voor werkzoekenden kosteloos. Door de gesloten database is de interesse van een kandidaat niet openbaar, persoons- en contactgegevens worden pas aan werkgever verstrekt als de kandidaat toestemming geeft. Ook hier geldt dat er alleen vacatures worden aangeboden die meer dan 80% voldoen aan de gewenste functie. In de database staan uitsluitend actuele vacatures die nog niet vervuld zijn.

Het Choizzes-systeem voorziet in de behoefte zoals beschreven in het rapport van YER en Intelligence Group, De Nederlandse Arbeidsmarkt 2011-2015: “De roep om een transparante (regionale) arbeidsmarkt. Het gebrek aan transparantie en de complexiteit van de arbeidsmarkt vraagt om een simpele oplossing. Een Funda van de arbeidsmarkt.”

Choizzes.nl is beschikbaar via internet, smartphones (Android en iOS) en tablet. De apps zijn gratis te verkrijgen via de Play Store (Android) en App Store (Apple).

Voor vragen etc. ben ik altijd te bereiken op 088 – 0450245.

Met hartelijke groet,

Henri Knook

I: henri.knook@choizzes.nl

W: www.choizzes.nl

 Videopersbericht door: Het ProductieHuis, www.hetproductiehuis.com

Terug naar de Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief

Prestatie Management

Gratis Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze gratis Nieuwsbrief met tips voor een evenwichtige en gezonde organisatie.

Voornaam:
 

E-mailadres

Contact

PREDI Prestatie Management
Cees Buddinghhof 39
1628 WH Hoorn

M. Henri: 06- 22397061
E. Klik hier

K.v.K. Hoorn nr.: 5131 3286