Predi - Prestatie Management

PREDI Health Check

“Een helder 'topdown' beeld van uw organisatie”

De PREDI Health Check geeft u als directie onmiddellijk inzicht als u met de volgende vragen zit:

Veranderingen - Gaat uw organisatie op dit moment door een cultuurverandering of een strategieverandering? Hebt u te maken met een buitengewoon veranderlijke markt? Kennen uw medewerkers de visie van uw organisatie? Weten zij waar u met uw organisatie naar toe wilt gaan en hoe zij daar effectief aan kunnen bijdragen?

Financiële informatie en kosten  – Heeft u zicht op uw resultaten? Weet u wat uw faalkosten zijn? Hebt u op de juiste plaatsen gesneden in de kosten? Hebt u de juiste grootte en opzet van organisatie? Zit u tot op het bot in bepaalde gebieden juist nu dat u daar mensen en investeringen nodig hebt?

Communicatie – Vindt er goede communicatie plaats, zowel omhoog als omlaag binnen de organisatie? Mogen medewerkers hun ideeën inbrengen? Weten zij waar zij met deze ideeën naar toe kunnen en wordt er iets met deze ideeën gedaan? Besteedt u een groot percentage van uw tijd aan vergaderingen en probeert u uw medewerkers op de hoogte te houden van ontwikkelingen?

Training en ontwikkeling  – Ondersteunen uw P&O procedures en richtlijnen de groei van uw organisatie of belemmeren zij dit? Worden zij als oprecht gezien voor alle medewerkers of zijn zij een precair onderwerp voor zowel leidinggevenden als medewerkers?

Kennis overdracht  – Weet u welke kennis gegeven de toekomstige ontwikkelingen voor de organisatie behouden dient te blijven? Heeft u inzicht in de kennisportfolio van uw medewerkers? Heeft u al een plan klaar liggen als sleutelfiguren besluiten weg te gaan?

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen  - Neemt u in al uw beslissingen mens en milieu mee? Heeft u eigenlijk al onderzocht wat MVO voor uw organisatie betekent?

Het begint natuurlijk met het zich bewust zijn dat de gezondheid van uw organisatie belangrijk is. Met de PREDI Health Check krijgt u als directie een helder 'topdown' beeld van de gezondheid van uw organisatie. Maar alleen vaststellen is niet voldoende. Wij helpen u ook met het opstellen  van een actieplan en/of ontwikkelingsplan en dit samen met u en uw organisatie te implementeren met een duurzaam resultaat.

Vraag hier een kennismakingsgesprek aan om te zien op welke wijze wij u kunnen bijstaan.

De PREDI Health Check_Zorg & Welzijn is in het bijzonder ontwikkeld voor directies van organisaties, die werkzaam zijn in de Zorg.

Daarnaast is speciaal voor directies van scholen en onderwijsinstellingen de PREDI Health Check_Onderwijs ontwikkeld.

PREDI Health Check

Prestatie Management

Gratis Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze gratis Nieuwsbrief met tips voor een evenwichtige en gezonde organisatie.

Voornaam:
 

E-mailadres

Contact

PREDI Prestatie Management
Cees Buddinghhof 39
1628 WH Hoorn

M. Henri: 06- 22397061
E. Klik hier

K.v.K. Hoorn nr.: 5131 3286